Световна/чуждестранна политика (разни) (2024-...)

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
Потребителски аватар
nikolson
Регистриран: 10 яну 2024, 21:53

Мнение от nikolson » 17 юли 2026, 16:00

България произвежда много слънчоглед, но мощностите за преработка са по-големи от добива, затова се работи и с внос. И това е добре, защото това количество е по-голямо от потреблението. Всъщност, от слънчоглед се произвежда и биодизел, не само олио.

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 19 юли 2026, 16:55

Рязаният малоумник Мамдани, т е Ню-Йоркският Васко Терзиев :buble: е заявил, че ако Натаняху дойде в града му (седалище на ООН вс епак) ще го арестува и предаде на съда в Хага. Много, много ми се ще да видя как дегенератът ще арестува премиера на Израел, много! :laughm:

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 28 юли 2026, 15:33

Ето в такива моменти си спомням старата Америка, харесвана от всеки нормален човек, вкл моя милост. Обърнете внимание негърът полицай как нежно отпери един на видимо дрогираната левичарска кучка. :buble: :buble: :buble: :thumbup:
* Тъпото дрогирано животно първо му посегна

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 13 авг 2026, 12:12

Днес другарят Фидел би навършил 100 г - руският сегмент на нета предлага това инфо - инак, не, не съм му фен.
Стана ми смешно за друго: Куба е буквално под топките на УСАците. От вземането на властта от Батиста, ЦРУ е направило поне 100 опита да го убие. Резултат - умре от естествена смърт на преклонна възраст. :buble:

Та ме весели кашата в тиквите на конспираторите: Вероятно е оставен нарочно? Има си хас! от Залива на Свинете насам или и преди това? :buble: :buble: :buble:
Логика? Аайде бе!
Иначе репликите на безсловесниците ги знам: Мизерия, нямат какво да ядат, нямат ток (добре - съгласен съм, но темата е друга! :laughm: ).
Та: Защо анунаки, евреи и англосакси са оставили (много ясно, че са го оставили - ако бяха поискали - ама не са искали - да са го махнАли!!!), Кастро и Куба? Ясно е, че са ги оставили, белите господари контролират всич-ко! Но - защо?? :hmm: 8-)

Потребителски аватар
bismarck

Мнение от bismarck » 14 авг 2026, 18:07

Ефките щели да се забавят до 2030 година.

:laughm: То кво да му коментираш......Хегемонът е толкова зле, че дори да си Дончо, пак би забелязал това. :laughm:

https://dnes.dir.bg/politika/f-16-kite- ... 030-godina

Потребителски аватар
misacho
Регистриран: 09 ное 2010, 09:09

Мнение от misacho » 14 авг 2026, 18:52

bismarck написа:
14 авг 2026, 18:07
Ефките щели да се забавят до 2030 година.

:laughm: То кво да му коментираш......Хегемонът е толкова зле, че дори да си Дончо, пак би забелязал това. :laughm:

https://dnes.dir.bg/politika/f-16-kite- ... 030-godina
Таман до тогава ще им направят място в авиомузея до Сарафово.

Отговори

Върни се в “Политика”