Президентски избори 2026

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
stratega
Регистриран: 10 окт 2011, 00:33
Местоположение: София, ж.к. Борово/с. Логодаж, 15 км. западно от Благоевград, 695 м.н.в.

Мнение от stratega » 28 юли 2026, 15:53

bismarck написа:
28 юли 2026, 11:54
След симпатичния професор-гей на герб навремето, няма да гласувам на предстоящите избори, защото реално те са предопределени. Теоретичният шанс за това, да бъде избран някой друг освен пиги-то, е нулев. Би имало минимален такъв, ако имаше обща кандидатура на герб и педофилите, но:1. За какво им е това на герб? и 2. Педроханци витаят в облаците, може би дори си вярват, че имат шанс да им изберат евентуален кандидат. :laughm:

Естествено, нито ще гласувам за пиги, нито за педроханец, тъй че ще се наслаждавам отстрани на безсмислената, но вероятно със забавни моменти, пиеска. :buble:
Интересно ако на втория тур останат кандидат на ГЕРБ и Йотова за кой ще гласуват жълто-кафявите.

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 28 юли 2026, 19:21

И двамата знаем отговора. :buble: :buble: :buble:

Те вече го дадоха веднъж (поне) на предните президентски избори )))

4uk
Регистриран: 10 май 2019, 13:02
Контакти:

Мнение от 4uk » 29 юли 2026, 06:56

Не мога да избягам от убеждението си, че ПП-ДБ са управлявани от виртуозни кремълски агенти - при цялата им вербална русофобия и украинофилия, всичките им практически действия водят до настаняване на руски матрьошки на всички важни постове и институции в държавата -Президентстео, Министерски съвет, Парламент и всички субординирани органи надолу! Не се съмнявам, че и сега ПП-ДБ ще си намерят/подходящите червени линии, спрямо другите партии, за да направи преизбирането на Йотова гарантирано. Явно нещата са уговорени предварително - "аз правя Гюров служебен премиер(> ваш кандидат-президент), а вие ме правите Президент на 2-ри тур , като не се съюзявате с никой срещу мен"! За да тече гладко и безпроблемно, власта на Кремъл в България трябва да превземе всички важни институции! За тази цел си имаме жълтопаветници - да съдействат това да се случи. Вербалното им русофобство е само за заблуда, докато действията им са консистентно русофилски! Направиха Радев пРезидент и по-спешност Премиер, при положение, че избори трябваше да има след 3 години. Сега ще преизберат и Йотова, "без да искат". Колко повече доказателства??
Совите не са това, което са!
:flourish:

raptor
Регистриран: 17 юни 2008, 07:05

Мнение от raptor » 29 юли 2026, 09:42

Мен лично чак ме кефи воят и на едните, и на другите. Едните кухи русофилски тикви, дето очакваха Радев да им върне вечната българосъветска дружба сега ревът на умряло, че базирали цистерните на Безмер, другите пък де си го избраха 2 пъти щото по-верен руски агент от Баце нямало, сега, нали сещате се. Въобще пълен тюрлю гювеч е цялата ни вътрешна политика

Потребителски аватар
SKYLINE
Регистриран: 21 ное 2008, 12:40

Мнение от SKYLINE » 29 юли 2026, 10:14

Това е щото сме прости.Газим в кал и мизерия , ама ще оправяме Сащ , Ес, Русия , Китай и световния ред.Съответно пропагандата ни е такава тъпанарска.Половината като чуят Путин и Русия - гъза им се разтваря (нормално да има такива фейк партии и реторика), другата половина идиоти си мислят, че едно време като са карали жигула , а сега сме в Ес има работа , бизнес, видяха 2 айфона, направиха ремомт на апартамента и 5 почивки, то значи Лондон и Вашингтон - няма да те използват и наебат :grin1: Безсмислени, тъпи неща.По същия начин се преебаха и украинците и руснаците и сега го духат :laughm: Всъщност никой не може (или няма да посмее) да промени геополитическия курс на страната.Тука си е задедено какво трябва да бъде.Ако се промени , то пал няма да зависи от нас.Но да си подредим държавата - зависи, така че просто не гласувайте за селяндури с iq 20 :dontknow: Трябва да има нетърпимост към такива.Даже вече и на педераст бих се примирил :grin1: просто да не е тъп селяндур.Това е най-важното сп мен.Иначе просто ще копаем дъното.
От тая гледна точна Радев и хората около него , са все пак една идея по-добре от аборигените гербери.Но явно няма мъже с топки сред тях , да ги изринат както трябва, пак договорчици , пак курвенски схемички, пак калинките и пак ще си останат с влияние мистър дебелаци :dontknow: Имал съм лични контакти с хора много близки до тиквата и пейо - не може да си представите за какви прости селяндури става въпрос.
Но в крайна сметка всичко винаги зависи от елита 1ния процент и бизнес класата.Те определят курса на една държава.Другите се водят.Ако водят правилно - другите почват да следват , да спазват итн.
Тия няколко процента заможни са най-важните - от какво тесто са.Щото и в Азия и в Сащ масовката са диваци, но държави на светлинни години.

Stringmeteo
Site Admin
Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » 15 авг 2026, 10:45

Прост народ - скапана държава.
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...

Потребителски аватар
nikolson
Регистриран: 10 яну 2024, 21:53

Мнение от nikolson » 18 авг 2026, 14:14

:clap: :clap: :clap:

Потребителски аватар
bismarck
Регистриран: 29 май 2008, 12:18

Мнение от bismarck » 19 авг 2026, 10:17

Писал ли съм скоро, че ако ще да си скъсате петроханските педо-трътки, НЯМА да имате лгбт-президент? : )))
Не съм - е го - казвам ви го. :buble:

raptor
Регистриран: 17 юни 2008, 07:05

Мнение от raptor » 19 авг 2026, 15:48

Няма кво да се лъжем, Йотова е най-вероятния следващ президент, но пък вероятно ще сме единствената държава в света, където един редовно избран президент е чукал друг редовно избран президент. Първанов имам предвид, така поне съм чувал.

4uk
Регистриран: 10 май 2019, 13:02
Контакти:

Мнение от 4uk » 19 авг 2026, 16:30

Петроханци са наясно, че не могат да имат президент, също както бяха наясно и, че не те, а Радев ще спечели изборите които те предизвикаха. Сега играта им е, президент да не е никой друг освен Йотова, каквато е поръчката от Кремъл! За тази цел сектата ще си измисли подходящите "червени линии", за да не се съюзява с никой срещу Йотова, което пък ще ѝ гарантира победата. Смисълът на създаването и съществуването на Петроханци в политиката, е като на долния ляв педал в автомобила - да способстват смяната на скоростта и посоката на движение! Засега успяха да включат държавата на задна скорост и към Кремъл, но шофьорът го е страх да даде газ, за да не катастрофира, ...понеже цялото движение е в обратна на него посока!
Това, че някой служи на Кремъл, не му пречи той да плюе Кремъл едновременно, ....даже е препоръчително/задължително, за камуфлаж!
:flourish:

Отговори

Върни се в “Политика”