"Радевщини" безкрай
Което попринцип е добър знак , имайки предвид в каква пародия на държава живеем и с какъв "елит"
Продължават систематично да удрят бушоните на Пейо , ако не самия него , поне тях.
Всъщност най-тихи са Пейо и Боко - според мен щото знаят че американците са им вдигнали мерника, а техните кучета (пп без дб, гела , коцко и др дебили) джавкат на поразия.
Ако спрат да джавкат , тогава не е добре , значи има пълни договорки.
Много зависи какво ще стане на местните избори.
А Цецо Цветанов, спеца по правене на структури , още 2007 го бяха намърдали американците при Боко да го записва и да прави компроматите срещу тъпите гербери , после оглави някакъв натовски атлатически клуб
Продължават систематично да удрят бушоните на Пейо , ако не самия него , поне тях.
Всъщност най-тихи са Пейо и Боко - според мен щото знаят че американците са им вдигнали мерника, а техните кучета (пп без дб, гела , коцко и др дебили) джавкат на поразия.
Ако спрат да джавкат , тогава не е добре , значи има пълни договорки.
Много зависи какво ще стане на местните избори.
А Цецо Цветанов, спеца по правене на структури , още 2007 го бяха намърдали американците при Боко да го записва и да прави компроматите срещу тъпите гербери , после оглави някакъв натовски атлатически клуб
Копейки, Радев ви предаде на англо-саксите:
Радев предлага разполагане на американски самолети цистерни в България
Радев предлага разполагане на американски самолети цистерни в България
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
Да, точно
При всички народи ламята има 3 глави и 1 г*з, само българската ламя има 1 глава и 3 г**а.
Прост народ - скапана държава.
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...
--------------------
Големите хора обсъждат идеи, средните хора обсъждат събития, малките хора обсъждат... хората...
Майната им на самолетите, ми бил и за "гинИталното евро".
Кузман Илиев, Шкварек и тутти кванти говорещи консерви сигурно получават театрални припадъци.
Това, че е невнятна, не я прави виновна. Феновете на Радев станаха "луди калинки" от лупингите му
I LOVE THIS GAMES
Много хора смятат, че докторът по вирусология, липсващият ръкав на външната ни политика, Петрова-Чамова, яко омъгли образа ни в чужбина, но аз смятам, че министърът ни е абсолютно невинен. Тя не измисля всички тези абракадабри. Тя ги изпълнява.
Не тя измисли, примерно, "Боташ". Това, че “Боташ” бе “неизползвано предимство”, перспективен договор, а след това се проведе специална операция за предоговарянето му с турците и се стигна до замразяването на договора - това няма нищо общо с Петрова-Чамова (освен ръкава), но е абсолютно от същата безсмислена словесна група.
Виж, друго ме притеснява - историята със самолетите.
Притеснява ме как лелките от Безмер възприемат цялото това говорене.
Аз па се забавлявам с лелките във форума. ГЕРБ-лели, които се преквалифицираха в лели - радевки.
I LOVE THIS GAMES
Много хора смятат, че докторът по вирусология, липсващият ръкав на външната ни политика, Петрова-Чамова, яко омъгли образа ни в чужбина, но аз смятам, че министърът ни е абсолютно невинен. Тя не измисля всички тези абракадабри. Тя ги изпълнява.
Не тя измисли, примерно, "Боташ". Това, че “Боташ” бе “неизползвано предимство”, перспективен договор, а след това се проведе специална операция за предоговарянето му с турците и се стигна до замразяването на договора - това няма нищо общо с Петрова-Чамова (освен ръкава), но е абсолютно от същата безсмислена словесна група.
Виж, друго ме притеснява - историята със самолетите.
Притеснява ме как лелките от Безмер възприемат цялото това говорене.
Аз па се забавлявам с лелките във форума. ГЕРБ-лели, които се преквалифицираха в лели - радевки.
-
Stringmeteo
- Site Admin
- Регистриран: 14 авг 2006, 22:51
- Контакти:
Радев пак се накенза! Махането на паметниците на съветските окупатори било виновно за появата на фашисти.
ПОТРЕСАВАЩО.
Нашият вожд е не просто неадекватен, нито само лицемерен циник. Той е паметник, чиято сянка ще става още по-мрачна.
ПОТРЕСАВАЩО.
Нашият вожд е не просто неадекватен, нито само лицемерен циник. Той е паметник, чиято сянка ще става още по-мрачна.
Прост народ - скапана държава.
--------------------
--------------------
Те родителите им са все фенове на румбата.
Майката на задържания Ангел:
Той е в скинарска организация, бандата е по-силният психолог от мен, призна жената
Папазова разказа, че заедно със сина си посещават психолог, но според нея влиянието на компанията върху него е било много силно. „Аз и синът ми посещаваме психолог, но бандата е по-силният психолог от мен“, каза тя.
Профилът на майката във фацето:
https://www.facebook.com/gergana.papazova.3
Майката на задържания Ангел:
Той е в скинарска организация, бандата е по-силният психолог от мен, призна жената
Папазова разказа, че заедно със сина си посещават психолог, но според нея влиянието на компанията върху него е било много силно. „Аз и синът ми посещаваме психолог, но бандата е по-силният психолог от мен“, каза тя.
Профилът на майката във фацето:
https://www.facebook.com/gergana.papazova.3
https://www.facebook.com/share/r/19BV82 ... tid=wwXIfr
Дебелите прасенца ги пазиха тия , заради купения вот.Ся Румбакиса въпреки че е в договорка с Тиквата ги чистят , щото мангалите стават прекалено богати и нагли
Нови по-евтини и гладни ще сложат
Вечния кръговрат с престъпниците бушони 
Дебелите прасенца ги пазиха тия , заради купения вот.Ся Румбакиса въпреки че е в договорка с Тиквата ги чистят , щото мангалите стават прекалено богати и нагли
"Нова телевизия" е пред продажба. Фаворит е американската Newsmax
а трети път през последните седем години "Нова телевизия" може да се окаже с нов собственик. Сегашният - телекомуникационно-медийната група United Group е в напреднала фаза в търсенето на купувач. До месец се очаква офертите да са подадени. Според информация на "Капитал" на финалната права са останали три кандидата. Соченият за фаворит Gemcorp е отпаднал от надпреварата, а новият е американската Newsmax. Оценката на "Нова" при сегашната сделка засега надхвърля 400 млн. евро.
За който не знае, в САЩ Newsmax е супер про Тръмп и про Републиканска телевизия. Американска телевизия да се интересува от смешно малкият български пазар е несериозно, освено ако няма други доста по-дълбоки причини да е тук. Още по-интересно е, че това се случва точно с идването на "човека на Кремъл" на власт у нас """русофила""" Радев.Шеф на консервативна медия от САЩ: Радев е нов лидер за Европа, про-Тръмп и про-Израел
Премиерът Румен Радев е приел в кабинета си главния изпълнителен директор на американска консервативна медия с амбиции да се разраства на Балканите и в Централна Европа. За срещата няма съобщение от пресцентъра на правителството, събитието не е отразено и на сайта на Министерския съвет.
Ако това се случи един коментар каква промяна ще има в програмата
още един коментар, за жълтопаветния планктон единственото нещо по-ужасно от Русия и Путин е МАГА движението и Тръмпова е ужасно! Тези ако купят Нова телевизия ще заменят в сутрешния блок гости като доц. Лозанов или г-жа Поптодорова с разни като Шварек! Отвратително!
В никакъв случай, никакъв не трябва да се допуска НОВА да бъде закупена от Newsmax!!!!!!!!!!!!!!!! Това е крайно-дясна пропагандистка телевизия, която съществува само и само да разспрострнява лъжи и дезинформация само и само в полза на тръмпстийн и неговите олигарси!! Това би било краят на НОВА и не можа да се дава национален ефир на явно политически мотивирани собственици....