Да не би да има нещо неясно в понятието "ПОСТОЯНЕН БАН"?Vasil200 написа: ↑17 май 2026, 13:47Здравейте отново, от началото на юни, според мен, ни очаква силно затопляне, което да продължи до септември. Аз искам горещо лято, защото е по-добре да е жега и горещо, отколкото да е някакво подобие на есен в никое време. А и най-важното - много горещо лято докарва много студена зима, което за мен е важно. Така че, да се молим лятото да е горещо!
И не, с доводи не можеш да ме убедиш, ако ще и да се разчекнеш. Можеше единствено с поведение, но не успя, въпреки няколкото ти дадени "втори шансове"
Stringmeteo написа: ↑21 яну 2026, 16:45След малко Vasil2001 ще получи постоянен бан. Поначало съм доста алергичен към хаоса и нискокачествената плява в Интернет, а в случая имам допълнително и много уважителни, съвсем лични съображения (нямам никаква полза и нужда във форума от форумци, които единствено биха ми създавали нерви, главоболия и необходимост от безсмислено пилеене на време за почистване и подреждане след всяка техна "разходка" тук)...![]()
Освен всички останали съображения и вече направените предупреждения към автора по много други (включително и подобни) поводи, това поредно, "дълбокосмислено" излияние, цитирано по-долу, какво общо има с темата "Президентски избори 2026"?![]()
И не, банът не е заради това мнение, трябва ли да изхабя още 5-10 минути, за да обосновавам и доказвам очевидни (още от преди едномесечния бан на Vasil2001) неща?
Освен това, да, банове мога да слагам и без грам обосновка, просто защото така искам
, който не е доволен, да се консултира с любимеца на сигурно поне 70-75% от форумците тук (за щастие - не и на мен
) Тръмп - той обяснява и обосновава доста добре (или поне - доста категорично
) подобни неща
![]()
...
Vasil2001 написа: ↑21 яну 2026, 14:44С иво некитов може да не сме на едно мнение за времето, щото той е главатярят на топломанската клика, но тук в политиката съм съгласен с него. ппдблгбт ще са партньори на Радев САМО за промени в Конституцията, а после той ще си управлява сам, ще вземе пълно мнозинство, без да образува коалиции, очаквам 2 мандата да е премиер, президент ще е Йотова и ще арестуваме б*клуците боко и шиши. шиши да не бяга, защото тук ще е поне в ЦСЗ, а в Дубай като го хванат американците да го екстрадират в някой си затвор на м*йната си или руснаците да го набият 2 път, но да не остане жив. Така че тоя е в капан отвсякъде. БОКО, ТИКВО, ШИШИ ПЕЕВСКИ - В ЗАТВОРА СТЕ ВЕЧЕ