Уродливата и долнопробна "антикорупционна" сага "ИВАНЧЕВА"

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?

Модератори: Weatherman, doncho

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 48063
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » ср сеп 04, 2019 11:52 pm

Биволъ:
August 26 at 4:15 PM

Основният свидетел на Гешев - Ваклин се оплакал на Гешев и на Цацаров от Биволъ. Казал, че Биволъ не му бил публикувал право на отговор. Разследването ни за връзката му със сградата, в която "жената до Гешев" си е купила апартамент на символична цена - бил "системен натиск", твърди Ваклин...

Въобще осветяването на голямата корупция и престъпните интереси, свързани с властимащите, в България започва да се третира като "престъпление", от същите тия, които са разобличени като такива. Те обаче упражняват властта, дадена им от народа в своя изгода и НЕ РАЗСЛЕДВАТ себа си, а репресивно криминализират свободната разследваща журналистика, дръзнала да им изнесе пред обществото мръсния бекграунд.

Опитите да бъде криминализиран "Биволъ",сами по себе си са ясна индикация за престъпния характер в личностен, морален и служебен аспект на типовете, окупирали властите в страната! Окупирали до тотално самозабравяне и установяване на Диктатура срещу гражданското общество и свободните медии!!

Защо Ваклин е излъгал най-безцеремонно, след като правото му на отговор беше публикувано още преди повече от 3 седмици. Материалът съответно беше актуализиран. Ние не сме като обслужващите ги "медии" - бухалки на Пеевски, в които понятието "право на отговор" е табу, а клеветите и лъжите са основна концепция!

Съдейки по лекотата, с която Ваклин лъже, можем да си правим изводи що за свидетел става дума и как подобни свидетели могат да те качат на бесилото без да им мигне окото! Или се готвят да използват кошаренски свидетели и срещу Биволъ!?

Припомняме материала, заради който Ваклин провокира Гешев и Цацаров да търсят сметка на Биволъ. С публикуваното му право на отговор, за което "свидетелят" излъга, че го нямало.

А "медиите", които тиражираха лъжата на Ваклин сега ще публикуват ли истината и нашето "право на отговор". #КОЙ да ги накара!??

ОБНОВЕНО 11 АВГУСТ 2019:
ВАКЛИН ФИНАНСИРАЛ СГРАДАТА, В КОЯТО ЖЕНАТА ДО ГЕШЕВ ВЗЕЛА ЕВТИН АПАРТАМЕНТ
by Биволъ август 7, 2019

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 48063
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » нед окт 13, 2019 1:39 am

Апелативният спецсъд отказа да разпитва Иван Гешев по делото „Младост“ (допълнена)
11.10.2019
Но ще проверява дали съдебен заседател от първата инстанция е била в изборни комисии и от коя партия

Отговори

Върни се в “Политика”