Технически чалъми и идеи

Накратко: отворен съм за всякакви критики (включително за бъгове), забележки и препоръки за това, какво може да се реорганизира (промени, добави, махне и т.н.) в сайта (естествено, кой би се отказал от подобни безплатни идеи?!). А ако някои от идеите ми харесат и мога да ги осъществя... ;)
Потребителски аватар
bismarck
Мнения: 20682
Регистриран: чет май 29, 2008 12:18 pm
Местоположение: София, Видин

Технически чалъми и идеи

Мнение от bismarck » ср яну 08, 2020 1:02 pm

Не е много благозвучна темата, но все пак - за протокола.
Невинаги имам мерак да се забавлявам с форумните умници, затова преди малко вкарах в игнор-листата половин дузина от тях, започвайки с безсмисления флудър, некадърен "прогнозист" и най-антипатична и гнусна личност на форума. Плюс няколко клакьора.

Съобщавам това, за да фиксирам две неща:
Има сравнително добре действаща опция за игнор: настоятелно препоръчвам и на своите фенки да я ползват по отношение на мен. Както знаем, аз никога не правя реални сбъдващи се (освен в 98 на сто от случаите) прогнози и не заставам зад тях с истинското си име и ник :laughm: Само плясвам безкрайни чаршафи от времето на Младшия Дриас, когато тук не растяха и лишеи :buble:
Затова, спестете си загубата на време и ме сложете в игнора - ще е супер, а мен ще ме заболи Дедовия :buble:

Второ. Ако някой, подозиращ, че е удостоен с тая чест, все пак иска конкретна реплика-отговор ПО ТЕМАТА на форуума от мен, най-добре да сложи мнението, по което ще пита, като ме цитира - така ще виждам мнението му, дори да е от пуделчетата на гнусняря.

трето, знам, че няма как да стане и технически, но би било хубаво мненията на тия от игнор листата да се скрият изцяло, не само като съдържание. :dontknow:
( Стринг, можеш както да изтриеш, така и да прикачиш това към по-подходяща, според теб, тема.)

Отговори

Върни се в “Подобрения в сайта. Мнения и предложения”