Скандалите около Президента

Твърде много хора претендират, че разбират от политика, а дали наистина е така?
4uk
Мнения: 333
Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
Местоположение: Stara Zagora

Скандалите около Президента

Мнение от 4uk » чет юни 25, 2020 10:26 am

Интересно е, че много коментатори с готовност коментират очевидно изфабрикувани компромати за Борисов и правителството, но упорито игнорират "потенциално" незаконни действия около Президента и "кабинета" му.
Справедливостта и закона изискват да им оттдадем нужното внимание и коментари. Да започнем отнякъде!
Според мен Президента трябва, но няма да подаде оставка защото няма да му разрешат. Много е спорно дали той е шеф на "съветниците" си или те са му шефове, които колективно са решили, че един глупават хвърчилатор може да бъде идеален параван, зад който те да си редят далаверите. Нищо чудно и Деса да участва в заговора за измама на българския народ!? Кой и кога иначе щеше да я вози с държавен ескорт да мери парцалки по бутиците. Нали знаете как една порочна и меркантилна жена може да изпие и малкото мозък у един първичен мъж, после да го разведе и накрая да му напълни главата със всякакви небивалици, че е втория Наполеон. Горкият, вероятно е жертва на организирана престъпна група - просто им е пасвал на калкулирания профил, на какво би клъвнал българския избирател на едни президентски избори. Схемаджиите успяха да ни пробутат "господин никой" и от тогава кешират дивиденти.
Другата причина да не подаде оставка е, че комунист никога не подава оставка, каквито и купчини лай.а да е натворил! Дето се вика - да сте мислили като сте гласували за мен, а и шефовете не разрешават да си ходя.Имам още поръчки да изпълнявам!
Линкове към статии могат да се пуснат много, но интересното е, че никоя от тях не успява да внуши чистота и адекватност на главния герой. :grin1:
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.

weather_master
Мнения: 12899
Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Местоположение: Sofia/Burgas

Мнение от weather_master » чет юни 25, 2020 12:03 pm

Този президент много бледнее по достойнство спрямо Плевнелиев. Просто става смешен как от месеци само тръби за върховенство на закона, за по-ефективни мерки и противодействие срещу корупцията и търговията с влияние и сега като уличиха собственият му кабинет, започна да тръби как не трябва да се огласяват такива данни и как трябва да се фокусират на истинската корупция. :lol: Направо става смешен.

gero
Мнения: 327
Регистриран: съб сеп 23, 2017 6:50 pm
Местоположение: Varna/Sofia

Мнение от gero » чет юни 25, 2020 12:19 pm

Има един стар български филм, казва се "Двойникът" с Тодор Колев в главната роля. Там той играеше две роли едновременно на двама братовчеди, които си приличаха визуално, единия от тях беше доцент а другия прост магазинер. Доцента пишеше дисертация и помоли братовчед си да го замества в Научния институт където работи, за да може на спокойствие да си напише научния труд. Та когато магазинера се озова на едно научно съвещание и му поискаха конкретно мнение по даден казус той не знаеше какво да отговори и случайно видя един социалистически лозунг на стената , където пишеше " Да повишим рязко качеството на родната наука". Изрецитира го и всички го аплодираха бурно. Та така и с нашия президент, освен лозунги заучени фрази и клишета досега свястна мисъл от него не съм чул.
Няма нищо по-хубаво от дъждовна пролет, кратко лято, топла есен и снежна зима :D

Stringmeteo
Site Admin
Мнения: 51263
Регистриран: пон авг 14, 2006 10:51 pm
Местоположение: София, Слатина (Г. Милев-Слатина)
Контакти:

Мнение от Stringmeteo » чет юни 25, 2020 12:48 pm

Изключително безсмислена тема (даже и да се абстрахирам от репутацията на автора ѝ :) ), но нищо, нека да поживурка, поне известно време...

Потребителски аватар
Leberkez
Мнения: 1790
Регистриран: пет мар 20, 2015 7:27 pm
Местоположение: София, жк. Младост-1, надм. вис. 603 м; Габрово, кв. Палаузово, надм. вис. 419 м.

Мнение от Leberkez » чет юни 25, 2020 1:26 pm

Ама разбира се, че е безсмислена, как иначе.
Е, виж, ако някой беше отворил специализирана такава, със заглавие от рода на "компроматите срещу премиера", до сега щеше да си напействал поне две страници линкове с мнения и анализи на бивши ПГУ-ДС боклуци. :grin1:

weather_master
Мнения: 12899
Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Местоположение: Sofia/Burgas

Мнение от weather_master » чет юни 25, 2020 2:08 pm

Мда, админа в последно време много се политизира и много се излага. Уж е интелигентен човек, ама на моменти ми се струва, че не мисли изобщо. Нямам друго обяснение за гласуването му за Мая Манолова и за негативизма му срещу прокуратурата, която дори и поръчки да прави е най-активна и вършеща полезна работа от поне от 1945 година насам. Представете си - това са 75 години.

4uk
Мнения: 333
Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
Местоположение: Stara Zagora

Мнение от 4uk » чет юни 25, 2020 5:51 pm

Ама как ще е безсмислена темата - тя тепърва ще става No.1, защото е подплътена с реални случки. Интересът на прокуратурата към "сговорната дружина"(ОПГ) не е изсмукан от пръстите, а е по конкретни членове и алинеи от наказателния кодекс.
полуЧовекът, но цял Комунист, който декламира лозунги и клишета от сорта - "да осветим корупцията", "да си покажем SMS-те с олигарсите" трябва да дава пример и да освети първо около себе си. Нямал обаче това впредвид - само другите трябвало да се осветяват, а SMS-ите от хора от кабинета му към/от богати бизнесмени, били злонамерено оповестени. Е, ако те не съдържат намеци за корупция(или явни) и търговия с влияние от какво се притеснява? Нали искаше осветяване!?
Както бил казал Чърчил:
"Комунистите винаги обвиняват жертвите си в престъпленията, които самите те извършват срещу тях!"
“Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.”
“Ленин беше изпратен в Русия от германците по същия начин, по който можеш да изпратиш стъкленица с култура от тиф или холера, за да бъде изсипана във водохранилището на голям град и това проработи с удивителна точност.” - за нашите комунисти Ленин е по-важния учител на Г.Димитров, комуто все още поднасят цветя.
“Ето една държава, чиито поданици са толкова щастливи, че се налага да им забраняват да напускат границите й под страх от най-сурови наказания; чиито дипломати и агенти, когато отиват на чуждестранни мисии, често трябва да оставят съпругите и децата си у дома, за да се осигури евентуалното им завръщане.” - за Русия продължи 75 год., за късмет при нас..... сааааамо 45.
Та какво исках да кажа: Нищо което ни е пробутано от тази пасмина не може да читаво и не носи добро, независимо с какви целофани и лозунги е опаковано. Който народ не се учи от историята си е обречен му се повтори,... а именно тиранията на низшите и злобни духом. Прекрасен емблематичен екземпляр си имаме от породата в момента, като въшкa на челото на държавата.
Доста епитети използвах, ама като се замислих, Бойко го замерят със 100 пъти повече и е разрешено и не ги трият. Да видим за други дали е забранено да се пише!? За да знаем, че комунистите наистина са зад ъгъла!
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.

Потребителски аватар
Weatherman
Мнения: 7369
Регистриран: вт дек 12, 2006 1:20 pm
Местоположение: SOFIA DESERT

Мнение от Weatherman » пет юни 26, 2020 9:52 am

Охо, Стринг, вече открито показва пристрастията си и към Радев. Мале, мале, няма дъно. :laughm:
Реалист.

4uk
Мнения: 333
Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
Местоположение: Stara Zagora

Мнение от 4uk » пет юни 26, 2020 8:26 pm

Е, те някои затова толкова "страстно" превантивно протестираха срещу Гешев - защото си знаеха че ще награби боклуците из държавата наред. Излиза, че въпросните имат явни и прикрити пристрастия към хора, които влизат в категорията - боклук!? Опитвам се да открия какви са им разликите от БСП - освен абревиатурите друго съществено не откривам. Едни същи приятели, едни и същи врагове... едни и същи кандидат-кметове!
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.

weather_master
Мнения: 12899
Регистриран: пон май 28, 2007 9:07 am
Местоположение: Sofia/Burgas

Мнение от weather_master » нед юни 28, 2020 7:27 am

Да и аз не знам защо толкова активно протестираха срещу Гешев като човекът се оказа много съвестен. Нищо общо със Цацаров, а от медиите ми се наложи усещането, че ще е по-зле.

Geogri Zahariev
Мнения: 3404
Регистриран: съб яну 28, 2012 6:40 pm
Местоположение: Враца (Vratsa), ж.к. Дъбника, 340 м.н.в.

Мнение от Geogri Zahariev » нед юни 28, 2020 7:55 am

Само дето не гложди онова вътрешно усещане, че се прави, че сега ужким лови лошите и мисли за добруването на народа.

4uk
Мнения: 333
Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
Местоположение: Stara Zagora

Мнение от 4uk » вт юни 30, 2020 6:06 pm

Човек не може да уволни шефа си, нали така!? Изглежда това е причината и Фатмакът да не може да уволни съветника си по корупция. Явно съветникът е част от номиниралата го клика и държи кучето си Румен на къс повод и му дава заповеди - "лай, не лай, лягай долу, бегом до другото кафяво-миризливо и обратно при мен". Няма пробив казармената подготовка на човека - 30 години са го дресирали в подчинение и изпълнение на заповеди, не случайно са го избрали! Свинозурлестата, уж подчинена(?) още в началото го предупреди - "всяко отклонение от партийната линия ще бъде накзано". Нямаше нужда от предупреждения - от него блика повече партийна страст от цялото партийно ръководство на БСП накуп. Прецедент обединител на нацията, та дрънка,... на куха манерка! :palm1:
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.

4uk
Мнения: 333
Регистриран: пет май 10, 2019 1:02 pm
Местоположение: Stara Zagora

Мнение от 4uk » пет юли 03, 2020 11:39 pm

Ето един много точен анализ на политическите скандали напоследък! Не текста, видеото! :thumbup:
https://www.dnes.bg/politika/2020/07/03 ... hva.455476
Не споря с прости хора - времето ми е ценно.

Отговори

Върни се в “Политика”