Втора поредна победа с 3-2 срещу силен отбор щеше да ни дойде много добре.
ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ КЛУБНИ ТУРНИРИ ПО ФУТБОЛ (ШЛ, ЛЕ, Копа Либертадорес и др.)
Модератор: Radoslav Petkov
Лудогорец под ръководството на норвежкия треньор от Тромсьо изигра пореден силен мач в евротурнира срещу силния ПАОК и до последната минута водеше с 3-2 обръщайки резултата с характер от 1-2. Но в последната минута идиотът балерина Недялков провали усилията на отбора след груба грешка, подарявайки изравнителен гол за ПАОК 3-3. Изтървахме две много важни точки поради простотия на един играч, който и за първия гол беше виновен. 
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
Да, бяха близо до победата, но дори и точката можеше да се изплъзне накрая. Но общо взето треньорът показва своя почерк пореден мач. Дори миналия мач срещу Славия, когато не победиха, играха много силно и с ръка на сърцето останах удовлетворен от показаното. Важното е че отборът сменя облика и треньорът вече изсмуква максимума от играчите. Предстои зимна пауза,в която трябва да вземат няколко класни попъления, които да подсислят защитата и фланговете и по възможност един централен нападател. Дуа още не е готов, а Биле май се оказва ялов.
При всички случаи този треньор трябва да му се даде време(дори и да сгреши по пътя), защото напипва Лудогорец от славното минало. Ако случат и на играчи, може да ни очаква нова златна ера.
При всички случаи този треньор трябва да му се даде време(дори и да сгреши по пътя), защото напипва Лудогорец от славното минало. Ако случат и на играчи, може да ни очаква нова златна ера.
-
svetlin_vr1995
- Регистриран: 01 яну 2023, 10:23
-
svetlin_vr1995
- Регистриран: 01 яну 2023, 10:23
Oх,ох, каква хубава вечер в ШЛ, не че моите хора от Барселона играха нещо кой знае какво, ама цял сезон бяхме и извън топ 8 и в последния момент, дори 5ти станахме, а Реал от 3ти, бачи ви Жозе ги прати 9ти и ще играят баражи. Каква поредна футболна драма, както би казал коментатора
. Иначе не си правя някакви илюзии с тази защита, първия по-сериозен отбор ще ни качи на резултат.
Лудогорец победи заслужено Ница с 1-0 и се класира за плейофите, защото Иънг Бойс, Динамо Загреб и Бран загубиха мачовете си и бяха изпреварени от Лудогорец. Браво! Потвъждение на подема след назначаването на норвежкия треньор, който извлича максимума от отбора. Биле и Видал изпуснаха чисти положения сами срещу вратаря, а Ивайло Чочев уцели гредата.
„Едва когато започнете да плувате срещу течението, осъзнавате колко много мръсотия идва към вас.“
Гледах пълен запис на мача преди малко, защото ми е късно. В Германия си е друго 1 час назад.
Реалният реузлтат е трябвало да бъде 3 или 4-0 . И след като топката не влиза и не влиза, по неписаното правило като не вкарват ще ти вкарат в 83 минута късметът ни покрива от нещастно изравняване. Но след това сравнително спокойно откарваме до края. Станич отново над всички. Удивително е че играч от българското първенство продължава да води като Гол Майстор на турнира преди директните елимининации с цели 7 попадения от 8 мача.
Следващия противник на 1/16 финалите е Ференцварош и въпреки лошата участ с тях в последните много чести битки, сега отборът е друг с нов треньор и друг поглед върху играта. Дали не е дошло време да нарушим традициите? При евентуален успех ще играем срещу победителя от двойката Порто/Брага. Порто са стряскащи с цели 18 победи от 19 мача за първенство, докато срещу Брага сме играли цели 4 пъти като сме ги били 2 пъти с 1 загуба. Положителното е че с стакива отбори нашите играчи ще се чувстват в свои води и биха станали здрави мачове. Иначе ако отстраним унгарците ще изравним постижението си от сезон 2013/2014, когато се изправяме срещу Валенсия на 1/8 финалите на турнира. Ето че Хогмо е на крачка да остане в историята за краткия си престой до момента. Излишно е да казваме, че Станич няма да успеят да го задържат и ще бъде продаден за минимум 12 -14 милиона евро след края на турнира.
Реалният реузлтат е трябвало да бъде 3 или 4-0 . И след като топката не влиза и не влиза, по неписаното правило като не вкарват ще ти вкарат в 83 минута късметът ни покрива от нещастно изравняване. Но след това сравнително спокойно откарваме до края. Станич отново над всички. Удивително е че играч от българското първенство продължава да води като Гол Майстор на турнира преди директните елимининации с цели 7 попадения от 8 мача.
Следващия противник на 1/16 финалите е Ференцварош и въпреки лошата участ с тях в последните много чести битки, сега отборът е друг с нов треньор и друг поглед върху играта. Дали не е дошло време да нарушим традициите? При евентуален успех ще играем срещу победителя от двойката Порто/Брага. Порто са стряскащи с цели 18 победи от 19 мача за първенство, докато срещу Брага сме играли цели 4 пъти като сме ги били 2 пъти с 1 загуба. Положителното е че с стакива отбори нашите играчи ще се чувстват в свои води и биха станали здрави мачове. Иначе ако отстраним унгарците ще изравним постижението си от сезон 2013/2014, когато се изправяме срещу Валенсия на 1/8 финалите на турнира. Ето че Хогмо е на крачка да остане в историята за краткия си престой до момента. Излишно е да казваме, че Станич няма да успеят да го задържат и ще бъде продаден за минимум 12 -14 милиона евро след края на турнира.
Още чувам “Гиджен, помисли си добре какво ще отсъдиш.”
Съдийската комисия назначи съдия на мача за Суперкупата, след който ще стартира полусезона. Наско Сираков с изявление.
Съдийската комисия назначи съдия на мача за Суперкупата, след който ще стартира полусезона. Наско Сираков с изявление.
Изгледах мача Реал М. - Ман. С. Сега всички коментират играта на Реал, без М'Бапе и Белингам, както и играча на мача Валверде. А в главата ми се е загнездило някакво deja vu. И тази сутрин нещо ми светна. През 1982 година във втория групов кръг Полша победи Белгия с 3:0, с три гола на Боньек. Тогава всичко дойде на място. Стилът на Валверде в снощния мач напомняше на този на поляка, който гледахме през 80-те в Ювентус.
Брех ти толкова ли си дърт, че помниш мача Полша-Белгия от световното 1982 г? Аз имам само смътни спомени от първенството, не си спомням конкретни мачове. Спомням си Фалкао, че беше рус къдрав бразилец.
Иначе преди малко виждам, че Брага е приключила палача на Лудогорец - Ференцварош. Тия биха в първия мач Брага със същия резултат като Лудогорец 2-0, но днес Брага ги е размазала още до 34 минута е заличила, а крайният резултат е 4-0. Така буйният край линията клоун Роби Кийн приключи до тук. За повече не става нито той, нито отборчето му. Разград бяха стигнали до продължения за една бройка щеше да има дузпа в последната минута.
Иначе преди малко виждам, че Брага е приключила палача на Лудогорец - Ференцварош. Тия биха в първия мач Брага със същия резултат като Лудогорец 2-0, но днес Брага ги е размазала още до 34 минута е заличила, а крайният резултат е 4-0. Така буйният край линията клоун Роби Кийн приключи до тук. За повече не става нито той, нито отборчето му. Разград бяха стигнали до продължения за една бройка щеше да има дузпа в последната минута.
Интересно.
Ние имаме телевизор от 1975 г. и то цветен. Набор ми е. А дядо ми е имал от 1968 г. черно-бял. С баща ми са ставали през нощта да гледат световното в Мексико 1970 г. на него.
Първите ми спомени да от третия ми рожден ден 1978 г., някой от роднините ме нарече Максим Горки, аз се троснах и казах не съм Максим Горки. Помня и морето на Шкорпиловци през лятото на 1979 г., когато за да не плащаме 10 стотинки за централния плаж, ходехме през гората през един баир на един див безплатен плаж и баща ми ме носеше на раменете си навръщане от плажа, защото бях изморен и не ми се вървеше.
Ние имаме телевизор от 1975 г. и то цветен. Набор ми е. А дядо ми е имал от 1968 г. черно-бял. С баща ми са ставали през нощта да гледат световното в Мексико 1970 г. на него.
Първите ми спомени да от третия ми рожден ден 1978 г., някой от роднините ме нарече Максим Горки, аз се троснах и казах не съм Максим Горки. Помня и морето на Шкорпиловци през лятото на 1979 г., когато за да не плащаме 10 стотинки за централния плаж, ходехме през гората през един баир на един див безплатен плаж и баща ми ме носеше на раменете си навръщане от плажа, защото бях изморен и не ми се вървеше.
За миг се обърках, че това е бил мач за третото място, но Белгия играха в малкия финал и загубиха от Франция през 1986г. като станаха четвърти. През 1982 Полша пък победи Франция на малкия финал. Белгия пък победи световния шампион Аржентина с 1:0 в първия мач на Мондиал 1982г. Велико първенство, помня го цялото. През 1978 спомените ми от световното са следните. Седят някакви мъже в столовата на една почивна станция в Паничище и гледат мачове по телевизията. По едно време един вика, ..Гледай, глеай как го лъже, като лисица го лъже. И това ми е единствения спомен от това световно, на 5 години толковаnikolson написа: ↑12 мар 2026, 07:20Изгледах мача Реал М. - Ман. С. Сега всички коментират играта на Реал, без М'Бапе и Белингам, както и играча на мача Валверде. А в главата ми се е загнездило някакво deja vu. И тази сутрин нещо ми светна. През 1982 година във втория групов кръг Полша победи Белгия с 3:0, с три гола на Боньек. Тогава всичко дойде на място. Стилът на Валверде в снощния мач напомняше на този на поляка, който гледахме през 80-те в Ювентус.
There is not such thing like "enough snow"
http://skuky.net/41598
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА
АМС Камера
Windy - НЯМА КРАЙ ВЕЧНА ЗИМА НЕКА ИМА
Нашият цветен телевизор пък се развали точно през 1990 г. по време на Мондиалето в Италия.
И после 2 години бяхме на черно-бял Огонек, защото нямаше цветни през хубавата млада демокрация, чак през 1992 си купихме нов и то пак беше руски Електрон, западни нещо нямаше.
А при откриването на световното през 1986 г. бяхме с класа на екскурзия в една почивна станция на Бакаджиците край Ямбол, но не ни пуснаха в барчето да гледаме, защото беше пълно, пратиха ни да спим, оставиха едно момче от нашия клас да гледа, като представител и после да ни каже разултата. Таман заспивах и чувам в коридора тича и крещи изравнихме 1-1. Велик момент.
А при откриването на световното през 1986 г. бяхме с класа на екскурзия в една почивна станция на Бакаджиците край Ямбол, но не ни пуснаха в барчето да гледаме, защото беше пълно, пратиха ни да спим, оставиха едно момче от нашия клас да гледа, като представител и после да ни каже разултата. Таман заспивах и чувам в коридора тича и крещи изравнихме 1-1. Велик момент.